fbpx
Rydd opp i Frierfjorden nå! Telemark aksjonerer i sjøen i februar
Fra vårseminaret til Telemark 2015

Valgkomiteens innstilling til fylkesstyret for 2016

15.10.2015 av Natur og Ungdom

Valgkomiteen har bestått av Natalia Tyse (regionssekretær), Anna Birkeland Olerud (ansvarssentralist) og Maiken Fosse Halvorsen (fylkesstyret). Valgkomiteens innstilling er enstemmig.

Leder: Øyunn Hasvik (gjenvalg)

Øyunn er 17 år og kommer fra Notodden. Hun har vært med i Natur og Ungdom siden 2013, og har siden januar 2015 sittet i fylkesstyret. Sommeren 2015 ble hun valgt som fylkesleder.  Øyunn var for et par år siden med på å starte opp lokallaget i Notodden, og har sittet i lokallagsstyret der.

 

1. nestleder: Maiken Fosse Halvorsen (ny)

Maiken er 17 år og kommer fra Skien. Hun har vært med i Natur og Ungdom siden 2014, og har tidligere vært 2. nestleder i fylkesstyret. Hun er også aktiv i lokallaget i Skien, og sitter i dag som lokallagsleder. Hun har tidligere erfaring fra Amnesty.

 

2. nestleder: Guri Bjørklid (ny)                                                                            

Guri er 17 år og kommer fra Notodden. Hun har vært med i Natur og Ungdom siden 2013, og har tidligere vært styremedlem i fylkesstyret. Hun var også med på å starte opp lokallaget i Notodden sammen med Øyunn, og har vært aktiv der.

 

Styremedlem: Even Haug (ny)                                      

Even er 16 år og kommer egentlig fra Grimstad, men bor i Rjukan. Der er han aktiv i det nyoppstarta lokallaget, og sitter som økonomiansvarlig. Han ble med i Natur og Ungdom i august 2015, og har tidligere erfaring fra Unge Venstre og Norsk speiderforbund.

 

Styremedlem: Helga Ottesen (ny)

Helga er 17 år og kommer fra Porsgrunn. Hun har vært med i Natur og Ungdom siden 2014, og er aktiv i lokallaget i Porsgrunn. Helga har tidligere erfaring fra teater, og er særlig engasjert i deponisaken i Brevik.

 

Varamedlem: Iris van Brunschot (ny)

Iris er 16 år og kommer fra Kragerø. Hun har vært med i Natur og Ungdom siden begynnelsen av året, og har i vår vært med på å starte opp lokallaget igjen i Kragerø. Iris har vært engasjert i miljøkampen lenge, og har tidligere vært med i Miljøagentene.