fbpx

Sommeren med NU

Hvert år tar Natur og Ungdom i et tak for å gjøre den norske sommeren mer miljøvennlig.

Natur og Ungdoms Sommerleir 2018 – Morgendagens helter

25.-29. juni er det klart for sommerleir. Her blir det spennende debatter, turer, musikk, bading, fotball, bygging og foredrag som gir deg tro på morgendagens løsninger.  Påmeldingsfrist er 24. mai. Les mer og meld deg på på nu.no/sommerleir 

Sommerleir i Russland

Vil du gjøre noe meningsfullt i sommer?  Natur og Ungdoms Russlandsprosjekt arrangerer i samarbeid med Priroda i Molodezh (PiM) og 42 sommerleir for miljøengasjert ungdom i Nordvest-Russland. Det blir både russiske og norske deltakere, og i år har vi lyst til å få med oss DEG på turen! Blir du med lover vi 2018s mest opplevelses- og lærerike uker. Dette kan du ikke gå glipp av! Søknadsfrist er 1. mai. Les mer og søk her. 

Grønt Spatak

Fra det året du fyller 16 år og ut studietida har du muligheten til å bli med Natur og Ungdom ut på bygda på et gratis sommereventyr! Du trenger ikke ha erfaring; alt du trenger er interesse, engasjement og 10 ledige dager når som helst gjennom sommerferien. Enten kan du dra sammen med en venn eller to, eller så får du nye venner! Sjekk ut hjemmesidene til Grønt Spatak for mer informasjon og påmelding. Påmeldingsfrist 15. mai

Fesk før framtida

Natur og Ungdom inviterer til fiskeriarbeidsuke på Andenes på Andøya i Vesterålen 1.-5. august 2018. Bli med hvis du er mellom 16 og 26 år, og vil oppleve hvordan fiskeri foregår i Norge, hvilke muligheter ungdom har i næringa og hvorfor fiskeripolitikk er en miljøsak. Søknadsfrist er 27. mai. Les mer her.

Festivaler

Hvert år tar Natur og Ungdom i et tak for å gjøre den norske festivalsommeren mer miljøvennlig. Våre rundt 200 frivillige bidrar til å gjøre Øyafestivalen til en av de mest miljøvennlige i Europa. I tillegg har flere av våre fylkes- og lokallag avtaler med mindre festivaler rundt omkring i landet. Et eksempel er Nordland NU som jobber på Trænafestivalen og tar inn frivillige NUere fra hele landet.

Muligheten for å oppleve festival, sommer, sol og søppel med Natur og Ungdom er med andre ord veldig god!

Vi er blant annet med på disse festivalene, følg med her for påmeldingsskjema:
Øyafestivalen – meld deg på her
Pstereo-meld deg på her
Trænafestivalen 5-8. juli – les mer og meld deg på her!
Piknik i Parken- Meld deg på her
Mylder

 

Pstereo

Træna