Sommeren med NU

Hvert år tar Natur og Ungdom i et tak for å gjøre den norske sommeren mer miljøvennlig.

Natur og Ungdoms Sommerleir 2018

Sommerleir

Sommerleir i Russland

Utenlandstur med NUs Russlandsprosjekt

DU kan bli med på hele 2 sommerleirer i Russland i sommer. Blir du med lover vi 2017s mest opplevelses- og lærerike uker. Dette kan du ikke gå glipp av!

 

Grønt Spatak

Fra det året du fyller 16 år og ut studietida har du muligheten til å bli med Natur og Ungdom ut på bygda på et gratis sommereventyr! Du trenger ikke ha erfaring; alt du trenger er interesse, engasjement og 10 ledige dager når som helst gjennom sommerferien. Enten kan du dra sammen med en venn eller to, eller så får du nye venner! Sjekk ut hjemmesidene til Grønt Spatak for mer informasjon og påmelding. Påmeldingsfrist 15. mai

Fesk før framtida

Fesk Førr Framtida 2018

Festivaler

Hvert år tar Natur og Ungdom i et tak for å gjøre den norske festivalsommeren mer miljøvennlig. Våre rundt 200 frivillige bidrar til å gjøre Øyafestivalen til en av de mest miljøvennlige i Europa. I tillegg har flere av våre fylkes- og lokallag avtaler med mindre festivaler rundt omkring i landet. Et eksempel er Nordland NU som jobber på Trænafestivalen og tar inn frivillige NUere fra hele landet.

Muligheten for å oppleve festival, sommer, sol og søppel med Natur og Ungdom er med andre ord veldig god!

Vi er blant annet med på disse festivalene, følg med her for påmeldingsskjema:
Øyafestivalen
Pstereo
Trænafestivalen
Piknik i Parken
Mylder

 

Pstereo

Pantebod Øyafestivalen 2015, avlangt bilde

Træna

Sommerleir i Russland

Utenlandstur med NUs Russlandsprosjekt

DU kan bli med på hele 3 sommerleirer i Russland i sommer. Blir du med lover vi 2017s mest opplevelses- og lærerike uker. Dette kan du ikke gå glipp av!