fbpx
Engasjert ungdom med nydelig natur i bakgrunnen
Noen av deltakerne på sommeravslutningen. FOTO: Sigrunn Johanna Thorkildsen

Takk for en flott sommeravslutning!

10.06.2016 av Natur og Ungdom

Torsdag 9. juni var det sommeravslutning og ekstraordinært årsmøte for Vestfold Natur og Ungdom. Sola strålte, og det var deltakere fra alle lokallaga i fylket.

Over 25 NU-ere fra hele Vestfold samla seg til sommeravslutning i badeparken i Sandefjord den 9. juni. Der nøt vi sola, spiste god mat og koste oss masse. Vestfolds nye regionssekretær etter sommeren (Torkel Salvesen Lie) var også tilstede.

Torkel og Sigrunn smiler

Torkel og avtroppende 1. nestleder Sigrunn. (FOTO: Sigrunn Johanna Thorkildsen)

 

Vestfold Natur og Ungdom arrangerer hvert år en vervekonkurranse, hvor det lokallaget som verver flest, får fylkets vervepokal. Det lokallaget som hadde verva flest så langt i år, var Tønsberg og omegn! Dermed måtte Sandefjord gi fra seg vervepokalen som de fant i fjor. Tønsberg og omegn har også en av fylkets/landets superververe; Tiril Mykkelbost Mathiesen.

Tønsberg NU smiler

Tønsberg mottar fylkets vervepokal. (FOTO: Sigrunn Johanna Thorkildsen)

 

På det ekstraordinære årsmøtet ble det også valgt nytt fylkesstyre for høsten 2016:

Leder: Matilde Angeltveit
1. nestleder: Andrine Fogstad
2. nestleder: Nora Longva
Styremedlem: Tiril Mykkelbost Mathiesen
Styremedlem: Isak Mykkelbost Mathiesen
Varamedlem: Yme Korshavn

Fra venstre: Andrine Fogstad, Tiril Mykkelbost Mathiesen, Matilde Angeltveit, Isak Mykkelbost Mathiesen og Yme Korshavn. Nora Longva var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Vi gratulerer til det nye fylkesstyret, og vil også si mange tusen takk til de som slutter; Jonas Fløde, Sigrunn Johanna Thorkildsen og Jenni Gloppe Solem, for den fantastiske jobben de har gjort! Uten deres innsats hadde ikke Vestfold Natur og Ungdom vært det samme som det er i dag.