fbpx
Karen og Julie håper mange vil verve masse!

Verveuke – hvor mange knuter klarer ditt lokallag?

05.09.2016 av Natur og Ungdom

19.-25. september 2016 er det verveuke i det ganske land. Det er uka der alle oss i Natur og Ungdom virkelig gir jernet og går helt bananas på verving. Tida er inne for å planlegge i alle lokal- og fylkeslag.

Verveknuter
Nytt av høsten er verveknutene. I tillegg til at hver enkelt NU-medlem vinner vervepoeng ved å verve NU-medlemmer (1 poeng) og NU-venner (3 poeng), kan også lokallaget delta i en konkurranse. Det er om å gjøre å gjennomføre flest verveknuter!

Lokallaget krysser av på verveknutearket for hver knute de gjør. Husk å skrive på hvilket lokallag dere er! Verveknutearket finner du som vedlegg.

Ved ukas slutt (seinest 28.09) skanner dere det (eller tar et bra bilde) og sender på mail til medlem@nu.no.

Eventuelt legg i konvolutt, sett på frimerke og send til:
Natur og Ungdom
PB 4783 Sofienberg
0506 Oslo

Merk konvolutten med ”Medlemssekretær”

Tips og triks
Det å få nye medlemmer til NU handler ikke bare om å verve, men også vise fram hva NU gjør. Sørge for at vi er synlige på nye plasser, slik at flere får vite om oss, og får muligheten til å bli medlem. Vedlagt finner dere derfor en liste med ideer til aktiviteter man kan ha i verveuka. Sammen med verveknutene håper vi dette gjør at vi får en uke fylt med aktiviteter og nye medlemmer og givere over hele landet.

Premier i verveuka
Alle enkeltpersoner som verver nye medlemmer og NU-venner samler poeng som kan tas ut i premier som refleks, handlenett, t-skjorter, termokopp, Fjällrevensekk, Interrailbillett og mye mer!

Alle lokallag som deltar og sender inn sine verveknuter får en diplom spesiallaget til akkurat deres lokallag. Disse diplomene er en ekstrem ære å få – dette vil dere ikke gå glipp av. Lokallaget med aller flest knuter av alle får et flagg med NU-logo og navnet på deres lokallag!

Facebook-event
Vi har laget en facebook-event for verveuka. Her håper vi dere poster bilder av hva dere gjør, og holder oss oppdatert på hvordan det går. Det er alltid gøy å se hva som foregår over resten av landet.

Her er det bare å begynne å planlegge verveuka som dere skjønner. Gode planer er oppskriften på en konge/dronning/heftig verveuke. Tips: Husk å ta med deres regionsekretær og ansvarssentralist på planlegging, så kanskje de kommer på besøk til deres lokallag!

God verveuke!

Relevante nyheter


  • Slik verver du

    Alle til og med 25 år kan bli medlem i Natur og Ungdom. Det koster kun 100kr i året å være medlem, og første året du er medlem koster det kun 50kr. Man kan også verve NU-venner, som er alle som har lyst til å støtte organisasjonen økonomisk med et månedlig beløp (oftest personer over 25 år).


  • Hvorfor verve?

    Det er mange gode grunner til å verve! Flere medlemmer = flere engasjerte, flere som jobber med miljøsaker der de bor, vi får større påvirkningskraft, mer støtte fra staten og Natur og Ungdom blir enda mer synlige!


  • Hvordan stå på stand

    En stand er ikke noe hokuspokus. To pulter fra et klasserom eller et lite campingbord kan være nok. Her finner du tips til hvordan å ha en stand.