fbpx

2. innkalling til årsmøte i Finnmark Natur og Ungdom 2016

02.11.2016 av Natur og Ungdom

Her er andre innkalling til årsmøte i Finnmark NU, med sakspapirer.

Dette er andre innkalling til årsmøte i Finnmark Natur og Ungdom, som avholdes i Alta 12. november kl. 19. På årsmøtet velges styret for fylkeslaget, og vi diskuterer hvilke saker vi ønsker å satse på til neste år. Hele helga fra 11. til 13. november arrangerer vi et helgeseminar i Alta med foredrag og aktiviteter, med mulighet for overnatting for alle medlemmer.

Påmeldingsskjema ligger her:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdafZ2KyFwf8KnjzIOE3FfoZg-mteI6ifwjEa87pPbIi7d4_w/viewform

Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/1833800796856597/

Ta kontakt med fylkesleder Kamilla Samuelsen på finnmark@nu.no eller kampanjesekretær Bendik Woie på tlf. 41763508 eller bendikw@nu.no

Vedlagt ligger sakspapirer til årsmøtet.  Endringsforslag til vedtekter må fremmes minst en uke før årsmøtet, og sendes til finnmark@nu.no eller bendikw@nu.no

Sakspapirene ligger i menyen til høyre

 

Relevante nyheter


 • – Altapolitikerne svikter Norges beste lakseelv

  Politikere vil tillate mer fiskeoppdrett i den nasjonale laksefjorden i Alta. Finnmark Natur og Ungdom frykter for villaksen i Altaelva.


 • – Galskap å bruke fjordene som avfallsplass

  Natur og Ungdom krever at det innføres et forbud mot dumping av gruveavfall i sjø i Norge. I dag er det bare Indonesia, Papua Ny-Guinea, Filippinene, Tyrkia og Norge som deponerer gruveavfall i sjø og fjord. Bruk av sjødeponering av avfall fra gruvedrift vil gjøre uopprettelige skader på sårbar natur og er svært omstridt internasjonalt.


 • – Må ta på boksehanskene mot oljeboring i nord

  I dag ble Vidar Helgesen utnevnt som ny klima- og miljøminister i regjeringen Solberg. Helgesen tar over etter Tine Sundtoft, som går av. – Gi oss rene fjorder, lavere utslipp og nei til olje i Arktis, sier NU-leder Arnstein Vestre


 • – Spikeren i kista for rekruttering og et miljøvennlig kystfiske

  - Tveteråsutvalgets forslag til endringer i fiskerinæringa vil føre til færre og større fiskebåter. Det blir spikeren i kista for et miljøvennlig kystfiske der unge kan etablere, mener Natur og Ungdom. Les våre innspill til utredningen her: