fbpx

Meld deg på inkluderingsseminar!

01.10.2018 av Natur og Ungdom

Helgen 19-21 Oktober arrangerer Natur og Ungdom i samarbeid med Naturvernforbundet et inkluderingsseminar for medlemmer som er interesserte i å lære mer om hvordan man driver et inkluderende lokal- eller fylkeslag. Arrangementet vil foregå på Haraldsheim Vandrehjem i Oslo.

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan nå ut til et bredt mangfold av ungdommer? Eller hvordan man best mulig kan jobbe med inkluderingsarbeid på et lokalt plan? Eller kanskje vil du vite mer om hva tilrettelegging innebærer? Eller hvordan man kan bruke naturen som inkluderingsarena? Da burde du isåfall melde deg på inkluderingsseminar!

For å kunne vinne flere miljøsaker, er vi nødt til å være flere folk. Natur og Ungdom har som mål å være en mangfoldig og inkluderende organisasjon som består av medlemmer med ulik bakgrunn og ulike erfaringer.

Gjennom seminaret vil deltakere bli kurset i alt fra rekruttering, kommunikasjon, inkludering og organisasjonskultur. Som deltaker vil du få de rette verktøyene som du trenger for å kunne jobbe med inkludering i ditt lokallag og fylkeslag. Du vil tilegne deg mer kunnskap om tematikken og få hjelp til å sette konkrete rekrutteringsplaner og planlegge åpne og inkluderende arrangementer.  I tillegg vil du tilegne deg mer kunnskap om tematikken og du vil få hjelp til å sette konkrete rekrutteringsplaner og planlegge åpne og inkluderende arrangementer. Under seminaret vil aktører fra en rekke ulike organisasjoner som jobber målrettet med de nevnte temaene holde ulike deler av programmet, som foredrag, debatter, verksteder og gruppediskusjoner.

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på i dag via dette skjemaet! Vi dekker utgifter knyttet til reise, og serverer mat gratis gjennom helga. Konferansen vil foregå på Haraldsheim Vandrerhjem. Ønsker du overnatting? Skriv det gjerne inn i påmeldingsskjemaet så vil vi ordne det for deg.

Har du behov for tilrettelegging? Vi vil gjøre vårt beste for å tilrettelegge for våre seminardeltakere. Har du utstyr du mangler eller ønsker du eget rom, så vil vi ordne det. Skriv gjerne inn i påmeldingsskjemaet hva du trenger av utstyr og tilrettelegging, så vil vi fikse det for deg.

For mer informasjon om tilrettelegging eller spørsmål vedrørende seminaret, ta gjerne kontakt med seminarsjef Abdirahman Hassan på abdirah@nu.no eller via tlf 412 829 62!