fbpx
Deltakere på sommerleir i Arkhangelsk blir bedre kjent.

Bli med NU til Russland!

13.05.2019 av Natur og Ungdom

I sommer arrangerer våre russiske søsterorganisasjoner leire i Murmansk og Arkhangelsk. Natur og Ungdom har samarbeidet med Priroda i Molodëzh og bevegelsen 42 i en årrekke. Nå kan du være med å møte dem! Det er til og med helt gratis!

Bading for alle som tåler kulda!

Sommerleirene begynner 14. juli og varer til 22. juli. Vi har 4 ledige plasser til hver leir for de av Natur og Ungdoms medlemmer som har lyst til å være med å oppleve sommerleir i russisk stil. Søknadsfristen er 20. mai 2019.

Vi lover deg helt nye opplevelser og venner, innsikt i russiske miljøspørsmål i Barentsregionen, kræsjkurs i russisk språk, matlaging, det hele rammet inn av vakker, russisk natur.

Datoene for reisen er ikke helt fastsatt ennå, men vi regner med å reise den 14. juli og komme hjem ca en uke senere. Kontakt gjerne Olav eller Daniella dersom du har spørsmål. Kontaktinformasjon finner du til høyre. Du kan også lese mer på bloggen vår.

Pakk sanghefte og ullgenser, det blir leirbål.

Turen har av praktiske hensyn 16 års aldersgrense.

Påmelding (frist 20. mai):
Høres dette kult ut? Send oss en søknad til russland@nu.no med en kort tekst om deg selv (inkl. når du er født og bostedsfylke), hvorfor du vil dra og hvordan du kan bidra til å formidle opplevelsene fra turen når du kommer hjem til Norge (foredrag/åpne møter, leserbrev, blogginnlegg i Russlandsprosjektets blogg, Instagram, videoreportasje ol.). Husk å angi hvilken sommerleir du ønsker å delta på!