Vil DU være med på studietur til Russland?

06.08.2019 av Daniella Slabinski

Har du lyst til å lære mer om russisk miljøpolitikk og atomkraft? Har du lyst til å møte Natur og Ungdoms samarbeidsorganisasjoner i Russland - og bli med på erfaringsutveksling og danne nye vennskap? Og ikke minst - se og utforske Russlands uslepne diamant Murmansk?

Denne høsten slår Russlandsprosjektet til med en studietur til Murmansk i Russland. Russlandsprosjektet arbeider med å opprettholde et godt samarbeid med Natur og Ungdom sine to samarbeidsorganisasjoner i Russland: Priroda i Molodezh (PiM) fra Murmansk og “42” fra Arkhangelsk.

Vi reiser derfor en langhelg til Murmansk for å møte begge samarbeidsorganisasjonene våre. Studieturen kan tilby faglig påfyll, aktivisme og et godt sosialt miljø. På programmet er en guidet tur på Kola atomkraftverk og workshops om kreativ aktivisme.

Vi ønsker deltakere som kan bidra i etterkant av turen også, ved å fortelle om turen, enten gjennom blogginnlegg på Russlandsprosjektets blogg, gjennom en uformell innledning hos eget lokallag eller fylkeslag, skrive i Natur og Ungdom sitt medlemsblad Putsj, eller en pressemelding i egen lokalavis.

Turen varer fra torsdag 17. oktober til søndag 20. oktober. Reiseutgifter, kost og losji står Russlandsprosjektet for, og bistår i bestilling av visum. Det vil være mulig å søke politisk fravær for søkere som går på videregående opplæring.

Vi har fire ledige plasser til studieturen. Dersom du ønsker å være med må du huske å søke plass innen fristen søndag den 25. august. Oppgi navn, alder, bostedsadresse, telefonnummer og hvorfor du ønsker å være med på studietur. Skriv også i søknaden om du har behov for tilrettelegging, f.eks. allergier og sykdom.

Søk, og bli med!

Søknad sendes til russland@nu.no.