fbpx
Repparfjord i Finnmark er en av fjordene i Norge hvor gruveindustrien planlegger å dumpe gruveslam Foto Helene Lind Jensen/Natur og Ungdom
Repparfjord i Finnmark er en av fjordene i Norge hvor gruveindustrien planlegger å dumpe gruveslam Foto Helene Lind Jensen/Natur og Ungdom

Bli med på folkefest for Repparfjord!

08.05.2018 av Natur og Ungdom

15. - 17. juni arrangerer Natur og Ungdom folkefest for Repparfjord. Bli med å feire reindrifta, den sjøsamiske kulturen og den verdifulle naturarven i Repparfjord!

Lenke til facebook-arrangementet her.

15. – 17. juni 2018 ønsker Natur og Ungdom velkommen til en folkefest for Repparfjord og lokalsamfunnet i Kvalsund kommune, i Finnmark! Bli med å feire reindrifta, den sjøsamiske kulturen og ikke minst den dyrebare naturarven som ligger i området.

Folkefesten vil bli som en festival, med mange ulike kulturelle innslag. Vi vil invitere publikum til joikekonsert, verksted i slampoesi, sjøsamisk kunstutstilling, lengre konserter med Nord-Norske band, og sofasamtaler med meningsmotstandere i gruvesaken til Nussir ASA. I tillegg vil vi servere mat i samarbeid med reindriftsutøvere, og fiskere!.

Målet med arrangementet er å skape et møtepunkt for ulike kulturer, og ulike meninger tilknyttet næringsliv i Repparfjord. I tillegg ønsker vi å invitere ungdom, både lokalt og ellers i landet, til en lærerik og inspirerende helg.

Alle er velkomne! Om du deltar som medlem av Natur og Ungdom, vil vi organisere overnatting og måltider for deg. Da må du melde deg på her: https://goo.gl/forms/cMpavG2zW7bKZms52