fbpx

Bestem vårt nye jordbruksdesign!

09.03.2018 av Natur og Ungdom

Har DU lyst til å lage det nye jordbruksdesignet til Natur og Ungdom?

Vi leter etter en kreativ sjel som vil sette sitt særpreg på Natur og Ungdom og Grønt Spatak sitt jordbruksarbeid!

I 2018 har Grønt Spatak 25-årsjubileum, og materiell skal lages. Vi lyser ut en designkonkurranse, og trenger nettopp din hjelp. Konkurransen gir deg en sjanse til å utfordre din egen kreativitet, og videre vise fram en artistisk side på vegne av Natur og Ungdom. Dersom ditt design blir valgt ut, vil det være å finne på både t-skjorter, handlenett og plakater! Vinneren kåres på Årskonferansen lørdag 7. april og vil også få et gavekort på 500 kr til Ticketmaster.

 

Vi setter få grenser, men ønsker at designet skal formidle NUs syn på et miljøvennlig jordbruk. I sammenheng med Spataks jubileum trenges også forslag til gode slagord som kan brukes. Alle visuelle uttrykk kan sendes inn.

 

Lykke til, vi gleder oss masse til å se hva du har å by på!

 

Slik deltar du

  1. Tegn/design/skriv et design
  2. Skriv på tittel og ei skildring av verket.
  3. Legg ved navn, alder og hvor du kommer fra
  4. Send til jordbruk@nu.no innen 2. april.