fbpx

Bli med på Jordbruksseminar!

29.08.2018 av Natur og Ungdom

28.-30. september tilbyr Natur og Ungdom en unik mulighet til å besøke landlige omgivelser i Aurland.

Seminar på Sogn Jord- og Hagebruksskule

Har du lyst til å oppleve idylliske omgivelser samtidig som du får lære masse om hvordan du kan påvirke jordbrukspolitikken? 28.-30. september tilbyr Natur og Ungdom en unik mulighet til å besøke landlige omgivelser i Aurland. Vi skal samarbeide med Sogn Jord- og Hagebruksskule, den eneste 100% økologiske landbruksskolen i Norge.

Vi får besøk fra lærere på skolen som kan mye om økologisk jordbruk. Bønder som har kjent på konsekvensene av ekstremsommeren, og du får lære om hvordan lokallaget ditt kan samarbeide med lokale bønder for å vinne jordbrukssaker nær deg! Sist, men ikke minst skal vi ha et spennende arrangement i samarbeid med økouka, og lage god økologisk mat!

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på så fort som mulig her det koster kun 300 kr i deltakeravgift:

https://goo.gl/forms/JVgpKRzRcofb6QsH2 ! (Det er kun et begrenset antall plasser)

Bilder fra www.oransje.com