fbpx

Ny debatt: Norske klimamål til pynt?

04.12.2012 av Even Olai Østvik Mjaaland

6. desember kl 19.00 arrangerer Natur og Ungdom og UngOrg debatt om norsk klimapolitikk på Litteraturhuset i Oslo.

De FN-ledede klimaforhandlingene i Qatar er i begynnelsen av desember, og i FNs klimapanel er det bred enighet om at utslippene må nedover innen 2015. Foreløpig bare øker de. Slik det ligger an i dag vil man ikke få ferdigforhandlet en ny internasjonal bindende klimaavtale for alle land før 2015, og denne vil ikke tre i kraft før i 2020.

Hvilken rolle kan Norge spille i klimaarbeidet i påvente av en ny internasjonal klimaavtale? Hvorfor klarer Sverige og Danmark å kutte utslipp når våre utslipp øker? Hvordan skal vi gå over til fornybarsamfunnet og nå våre klimamål? Bli med på en spennende og gratis debatt på Litteraturhuset.

Panel:
Paul Joakim Sandøy (leder, Unge høyre)
Bjørnar Moxnes (leder, Rødt)
Marius Holm (leder, miljøstiftelsen ZERO)
m.fl.Ordstyrer: TBADet blir anledning til spørsmål og kommentarer fra salen.Gratis inngang!
Se også vår event på Facebook!