Bestill aksjonspakke for Klimasøksmålet!

27.07.2019 av Andreas Randøy

Bli med på klimasøksmålet mot oljeboring i Arktis og få materiell til kampen for et levelig klima!

Verden er i en global klimakrisen – men regjeringas svar er å lete etter enda mer olje og gass, som skal pumpes opp flere tiår etter at vi ikke skal slippe ut mer. Ikke nok med det, men oljeboringen skal skje Arktis, hvor naturen er særlig viktig og sårbar. For at ungdom skal få en god fremtid er vi nødt til å si stopp til Norges største utslippskilden, olja!

Støtt Klimasøksmål Arktis!

Nå er det viktigere enn noen sinne at vi viser politikerne at den globale klimakrisen krever handling!14. november skal vi møte den norske stat i retten for å stanse farlig oljeboring i Arktis, men vi trenger din hjelp!1: Besøk https://bidra.klimasøksmål.no og gi en femtilapp!2: Lik og del denne videoen; vi trenger all støtten vi kan få!

Publisert av Natur og Ungdom Onsdag 13. september 2017

Heldigvis har Norge en grunnlov som gir skal sikre alle retten til et sunt miljø. Oljeboring i Arktis er stikk i strid med denne loven – derfor har Natur og Ungdom og Greenpeace saksøkt staten. Vi krever at oljelisensene i 23. konsesjonsrunde, hvor Norge for første gang på 20 år åpnet opp et helt nytt område for oljeboring, blir trukket tilbake.

Men for å vinne er vi avhengig av at flere hører om saken. Det kan overbevise både dommerne, og det norske folket. Derfor trenger vi DEG med på å spre budskapet om Klimasøksmålet!

Pakken inneholder:

  • Nye, freshe klistremerker (30 stk.)
  • Minst like freshe plaker (30 stk.)
  • Informasjonsbrosjyre (30 stk.)
  • Argumentasjonsark for din indre klimanerd (1 stk.)
  • Aksjonskonsepter (1 stk.)
  • Plakat hvor lokallaget kan planlegge kampanjen (2 stk.) Sjablong

Endringer fra listen kan forekomme, dere vil isåfall bli kontaktet. Lokallaget ditt må betale 1000kr (inkl. porto) for pakken, men dette kan dekkes av lokallagsfondet. Spør regionssekretæren deres om hjelp til dette om det trengs!

Pakke for enkeltpersoner

Dersom du ikke er en del av et lokallag kan du fortsatt motta pakken. Ditt bidrag kan gjøre en stor forskjell! Pakken er gratis, men du må betale for porto.