fbpx
Vil du holde appell som Vilja? Foto: Alva Førsund

Søk om å bli klimasøksmålsambassadør!

26.03.2020 av Nils Nerhus Rørstad

Brenner du ekstra mye for klimasøksmålet? Dette er din sjanse til å spille en viktig rolle i kampanjen!

Vil DU være med på å ta klimasøksmålet til Høyesterett og skape oppmerksomhet der du bor? Er du glad i å dele meningene dine og holde foredrag om ting som engasjerer deg? Lage arrangementer og aksjoner? Og spre § 112 sitt budskap?

Da bør du søke om å bli søksmålsambassadør!

Frist: 3. mai

Hvorfor klimasøksmålsambassadør?

Vi ønsker å gjøre et utvalg personer rundt i landet til ekstra eksperter på klimasøksmålet, slik at dere kan ta med kunnskapen og engasjementet dit dere bor. Dette søksmålet er tross alt viktig for folk i hele Norge, og det er nå det gjelder!
Les mer om Klimasøksmål Arktis på nettsiden www.klimasøksmål.no

Joni fra Oslo NU holder appell på lysmarkering for klimasøksmålet
Foto: Thor Due

Litt om vervet

Første møte vil foregå over nett den 25. mai. Da vil man bli kjent med de andre ambassadørene og få en innføring i søksmålet og jusen, samt myldre på kampanje. Senere vil vi også gi innføring i et standardforedrag, presse- og SoMe arbeid og ressurser til aksjoner. Forhåpentligvis vil vi kunne møtes fysisk til høsten.
Vi ønsker at ambassadørene som gruppe skal kunne fungere som en støtte og inspirasjon for hverandre, men man står fritt til å drive kampanje etter hva man selv har kapasitet til, og hva som passer for sitt nærmiljø.

Hvis du ikke har mulighet til å bli ambassadør selv må du gjerne dele påmeldingsinformasjon med noen andre du tror ville gjort en god jobb! Og hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt!

Tags: ,