fbpx

Vardebrenning for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja 11. mars

30.01.2017 av Natur og Ungdom

11. mars arrangerer Natur og Ungdom sammen med Naturvernforbundet og Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja vardebrenning for et oljefritt LoVeSe. Meld ditt lokallag til å arrangere vardebrenning, og sjekk tips for hvordan gjennomføre arrangementet!

Striden om oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja har pågått i mange år, og er aktuelt i Stortingsvalget til høsten. Av hensyn til klima, bærekraftige arbeidsplasser og det verdenskjente skrei-fisket kan ikke områdene åpnes for oljeboring. 11. mars arrangeres det vardebrenning for et oljefritt LoVeSe over hele landet, i samarbeid med Naturvernforbundet og Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

Sjekk arrangement på Facebook, som vil oppdateres etter hvert. Folkeaksjonen har allerede en oversikt der det planlegges – sjekk her om det skjer der du bor, så kan ditt lokallag være med.

Vil ditt lokallag bidra til å arrangere vardebrenning? Ta kontakt med oss for å høre hvor det skjer! Send en mail til norak@nu.no, torkel@nu.no eller tinav@nu.no for mer informasjon. Tips til hvordan arrangere vardebrenning finner du her.