International Youth Civic Forum

18.08.2016 av Natur og Ungdom

28.-31. oktober arrangerer Aetas "International Youth Civic Forum" i Arkhangelsk. Det blir en spennende helg spekket med foredrag, verksteder og diskusjoner.

Natur og Ungdoms russiske samarbeidspartner Aetas arrangerer hvert år «International Youth Civic Forum» for miljøengasjert ungdom. I år har vi lyst til å få med oss deg på turen!

Det blir mange spennende foredrag av kunnskapsrike foredragsholdere!

Det blir mange spennende foredrag av kunnskapsrike foredragsholdere!

 

«International Youth Civic Forum» vil avholdes i Малие Карели en liten halvtime utenfor Arkhangelsk. og varer fra 28.-31. oktober.

Vi i Natur og Ungdoms Russlandsprosjekt (les mer om oss her) har flere ledige plasser og har veldig lyst til å ha med deg! Vi lover deg en spennende helg spekket med foredrag, verksteder, diskusjoner og russiske opplevelser. Forum vil i år vere konsentrert rundt urbane miljøproblemer. Temaer som vil vere på agendaen er: Resirkulering, grøntområder i byer, skogplanting og skogvern, kollektivtransport og urban kunst.

 

På Forum får du et nært møte med mange russere med hjerter som brenner for miljø

Praktisk informasjon:

· Datoene for av- og hjemreise er ikke fastsatt ennå, men vi planlegger å reise fra Oslo 28 oktober og være tilbake i Oslo på formiddagen 31 oktober.

· Samtlige utgifter dekkes av Russlandsprosjektet

· De to prosjektansatte deltar på hele turen

· Det er ikke noe krav å kunne russisk, det vil være tilgjengelig oversetter på forumet

· Aldersgrense for deltakelse er 16 år

· Du må være interessert i miljøpolitikk

· Det er ønskelig at du i løpet av turen eller i etterkant bidrar på et eller annet vis, gjennom f.eks. å ta bilder, skrive en tekst, arrangere en aktivitet eller holde et foredrag

Meld din interesse ved å skrive kort om hvorfor du vil være med og send teksten til til arjok@nu.no før 12. september. Vi gleder oss!

Spørsmål?
Energimedarbeider Arjo Kvamme
arjok@nu.no
91996924

Koordinator Siri Haugan Holden
sirih@nu.no
93037702