fbpx
Aksjon for dobbeltspor på Ås stasjon
Aksjon for dobbeltspor på Ås stasjon

Kom på dobbeltsporseminar

19.09.2012 av Natur og Ungdom

Lørdag 29. september arrangerer Natur og Ungdom et dobbeltsporseminar for sine lokal- og fylkeslag på Østlandet. Samtidig lanserer vi dobbeltsporkampanjen vår.

Lørdag 29. september arrangerer Natur og Ungdom et dobbeltsporseminar for sine lokal- og fylkeslag på Østlandet. Samtidig lanserer vi dobbeltsporkampanjen vår, som skal engasjere alle lokallag langs Intercity-strekningene. Dobbeltspor på Intercity-triangelet er et meget effektivt klimatiltak, og det er ekstremt viktig at det kommer med i Nasjonal Transportplan (NTP) som legges frem i 2013.

Det blir innledninger av faglig og politisk innhold fra blant andre Natur og Ungdom, Naturvernforbundet, en representant fra Stortingets transportkomité, og en fylkespolitiker. Dette er en fantastisk mulighet til å få opplæring om blant annet hvorfor dobbeltspor er et nødvendig klimatiltak på Østlandet, og hvordan å jobbe i lag med politikere. I tillegg kickstarter vi dobbeltsporkampanjen vår, som involverer lokallag langs alle Intercity-strekningene.

Seminaret vil bli holdt på Natur og Ungdoms kontor i Torggata 34, Oslo. Det starter klokken 10:00 og varer til ca. 15:00.

Bli med i kampen for dobbeltspor! Meld deg på i dag ved å sende navn, lokallag, telefon og epost til oskarso@nu.no.