fbpx

Delebilder og grafikk

09.05.2019 av Morten Hansen

Her finner du alt av delebilder, forsidebilde, flyer og plakat med tredje rullebane-tema!

Bruksanvisning:

Delebilder: Ser du et bilde (gjelder ikke plakaten!!) du vil bruke? Den raskeste måten å laste det ned på er å høyreklikke på bildet og velge «lagre bilde som». Vil du ha flere av bildene på en gang, men gidder ikke å høyreklikke på alle sammen? Klikk på filen «3RB – Infografikkbilder», som ligger i lista ved siden av bildene, og åpne den i et komprimeringsprogram. (de fleste datamaskiner har et program for dette som standard, som vanligvis heter noe med «zip») Velg «pakk ut» og vipps; bilder for hele familien!


Flyer: For best mulig kvalitet, klikk på filen «3RB – Flyer» og åpne i et .pdf-program (Adobe reader er det vanligste). Når du skriver ut er det viktig at du skriver ut tosidig!


Plakat: Samma som med flyer egentlig, men hvis du/dere bruker et ordentlig trykkeri husk å bruke filen som heter «3RB – Plakat m kuttemerker», ellers vet ikke trykkeriet hvor de skal kappe til plakatene! Man kan også laste ned plakaten uten tekst, og legge til egen tekst hvis man vil det (Du må ha et program som lar deg redigere PDF-filer for å legge til egen tekst).

[Hot tips!!: på samme måte som det blir bedre hvis man skriver ut på vanlig papir enn på dopapir finnes det papir som er bedre enn vanlig å printe ut på! Dette kan man kjøpe på en hobby- eller printerbutikk.]

Infografikk 1
Infografikk 2
Infografikk 3
Infografikk 4
Infografikk 5
Infografikk 6
Flyer side 1
Flyer side 2