Praktisk om sommerleir

Her finner du mer praktisk informasjon rundt sommerleiren på Træna.


I år blir inviterer vi til sommerleir på Træna, i tidsperiodene 20. – 25. juli. På Træna blir det arrangert aktiviteter av mange slag: bading, debatter, strandrydding, tur, konsert, turneringer for å nevne noen. For å være med på denne fantastiske opplevelsen må du være rask og melde du deg!

Vi reiser opp den 20. juli og er tilbake på Østlandet 25 juli. Informasjon om leirstedet, reise til og fra, og annen praktisk info om sommerleiren, vil bli sendt ut til de påmeldte.

 

 

BETALING
Sommerleiren koster 800 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir på Træna [fullt navn]».

Deltageravgift dekker mat, opphold og reise fra felles avreisested. Reise til og fra felles avreisested vil kunne bli refundert i etterkant av sommerleiren.

Påmeldingsfrist, betalingsfrist og avmeldingsfrist er 01. juli 2021 .Har du spørsmål om betaling? Ta kontakt. Om du ikke har mulighet til å betale hele eller deler av beløpet, finner vi en god løsning på det.

TILRETTELEGGING
Alle skal kunne delta på Natur og Ungdoms sommerleir. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gjøre det mulig å delta uansett. I påmeldingsskjema er det mulig å fylle inn på hvilken tilrettelegging man trenger  og vi oppfordrer også til å ta kontakt med Jonas Rønning, leirsjef (orgsek@nu.no eller 468 02 830) om du har spørsmål.

Vil du bli med på å lage miljøhistorie? Meld deg på sommerleir nå!