Praktisk om sommerleir

Her finner du mer praktisk informasjon rundt vår sommerleir i Trøndelag 24.-28. juli!

PRAKTISK
Leiren vil foregå i Trøndelag 24.-28. juli. Der vil vi sove i telt hele uka, så ta derfor med eget liggeunderlag, pute, sovepose/sengetøy og ullundertøy. Vi kommer til å ha fellestelt for de som ikke har telt. I løpet av leiren blir det foredrag, show, konserter og mange andre engasjerte ungdommer. Programmet kommer når leiren nærmer seg.

BETALING
Sommerleiren koster 1000 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo eller Trondheim, som det går felles organisert reise til leiren fra, men vil få dette refundert i etterkant av sommerleiren.  Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren.

Her melder du deg på!

Påmeldingsfrist, betalingsfrist og avmeldingsfrist er 12. juli.

Har du spørsmål om betaling? Ta kontakt. Om du ikke har mulighet til å betale hele eller deler av beløpet, finner vi en god løsning på det.

HVORDAN REISER VI?
Vi tar tog fra Oslo til Trondheim som alle deltagere kan ta gratis. Fra Trondheim tar vi buss til Drageid Leirskole. Reise fra og til Oslo og Trondheim ordner deltagere selv, og legger ut for, men får tilbakebetalt av Natur og Ungdom dersom billigste alternativ er valgt. Vi tilbakebetaler i hovedsak ikke flyreiser til denne reisen, men ta kontakt dersom du av ulike årsaker ønsker å reise med fly.

Oppmøte for reise fra Oslo S er klokka 07:00 24. juli
Oppmøte for reise fra Trondehim S er klokka 14:30 24. juli
 

Vi reiser hjem fra leiren Søndag 28. juli. Det går buss fra Drageid Leirskole 18.00 til Trondheim S hvor det går nattog videre til Oslo. Vi er fremme ved Trondheim S senest 22.00, avhengig av trafikk, og nattoget er fremme på Oslo S kl 06.50. De som ikke skal videre til Oslo fra Trondheim, eller skal reise videre fra Oslo mandagmorgen 29. juli, må selv bestille resten av reisen hjem. Vi anbefaler alle å bestille reise til og fra Oslo/Trondheim så fort som mulig!

TILRETTELEGGING
Alle skal kunne delta på Natur og Ungdoms sommerleir. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gjøre det mulig å delta uansett. I påmeldingsskjema er det mulig å fylle inn på hvilken tilrettelegging man trenger  og vi oppfordrer også til å ta kontakt med Erik Holden, leirsjef (orgsek@nu.no eller 924 68 019) om du har spørsmål.

Assistent/ledsager får delta på leiren gratis. Om du behøver tolk eller mangler utstyr til leiren, si fra, så finner vi en løsning på det.

PAKKELISTE
Toalettmappe
Skrivesaker
Klær til å være ute i
Regntøy og gummistøvler
Badetøy og h
åndkle
Ullsokker
Varm genser
Bok, strikketøy eller annen underholdning til reisen
Solkrem og myggmiddel
Liten sekk til tur

Sovepose
Liggeunderlag
Telt (si ifra om du ikke har eget, vi har ekstra)
Bestikk, fat, skål, kopp og matboks (merk gjerne med navn)
Vannflaske (merk gjerne med navn)