Praktisk om sommerleir

Her finner du mer praktisk informasjon rundt vår sommerleir i Trøndelag 24.-28. juli!

PRAKTISK
Leiren vil foregå i Trøndelag 24.-28. juli. Der vil vi sove i telt hele uka, så ta derfor med eget liggeunderlag, pute, sovepose/sengetøy og ullundertøy. Vi kommer til å ha fellestelt for de som ikke har telt. I løpet av leiren blir det foredrag, show, konserter og mange andre engasjerte ungdommer. Programmet kommer nå leiren nærmer seg.

BETALING
Sommerleiren koster 1000 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo eller Trondheim, som det går felles organisert reise til leiren fra, men vil få dette refundert i etterkant av sommerleiren.  Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren.

Her melder du deg på!

Påmeldingsfrist og avmeldingsfrist er 12. juli. Frist for å betale er 19. juli.

Har du spørsmål om betaling? Ta kontakt. Om du ikke har mulighet til å betale hele eller deler av beløpet, finner vi en god løsning på det.

HVORDAN REISER VI?
Det vil bli satt opp felles busser fra Oslo til leirstedet, og fra Trondheim til leirstedet, som alle deltagere kan ta gratis. Reise fra og til Oslo og Trondheim ordner deltagere selv, og legger ut for, men får tilbakebetalt av Natur og Ungdom dersom billigste alternativ er valgt. Vi tilbakebetaler i hovedsak ikke flyreiser til denne reisen, men ta kontakt dersom du av ulike årsaker ønsker å reise med fly.

Eksakte tidspunkter for reise vil bli lagt ut her, og sendt til alle påmeldte, når leiren nærmer seg og alt er bestilt.

TILRETTELEGGING
Alle skal kunne delta på Natur og Ungdoms sommerleir. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gjøre det mulig å delta uansett. I påmeldingsskjema er det mulig å fylle inn på hvilken tilrettelegging man trenger  og vi oppfordrer også til å ta kontakt med Solveig Skaugvoll Foss, leirsjef (orgsek@nu.no eller 412 21 466) om du har spørsmål.

Assistent/ledsager får delta på leiren gratis. Om du behøver tolk eller mangler utstyr til leiren, si fra, så finner vi en løsning på det.

PAKKELISTE
Toalettmappe
Skrivesaker
Klær til å være ute i
Regntøy og gummistøvler
Badetøy og h
åndkle
Ullsokker
Varm genser
Bok, strikketøy eller annen underholdning til reisen
Solkrem og myggmiddel
Liten sekk til tur

Sovepose
Liggeunderlag
Telt (si ifra om du ikke har eget, vi har ekstra)
Bestikk, fat, skål, kopp og matboks (merk gjerne med navn)
Vannflaske (merk gjerne med navn)