Praktisk om sommerleir

Her kommer det praktisk informasjon og mer om hvordan du melder deg på sommerleir

PÅMELDING

Påmelding

 

PRAKTISK
Hoveddelen av programmet vil foregå på Ramberg i Lofoten. Der vil vi sove i telt hele uka, så ta derfor med eget liggeunderlag, pute, sovepose/sengetøy og ull undertøy. Vi kommer til å ha fellestelt for de som ikke har telt. I løpet av leiren blir det foredrag, show, konserter, fjellturer, båtturer og en folkefest i Svolvær blant annet. Programmet kommer nå leiren nærmer seg.

Fristen for å melde seg av leiren er 20. juni.

BETALING
Sommerleiren koster 1100 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til et av stedene det går fellesreise, men vil få dette refundert i etterkant av sommerleiren.  Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren.

Fristen for å betale er 20. juni.

REISE
Vi reiser fra Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim 30. juli og kommer tilbake til Osloområdet 7. august. Vi reier med tog, buss og båt til vi er fremme i Ramberg 31. juli. At vi reiser fra hele landet med kollektiv transport for å vise at det er mulig å reise i norge uten å ta fly. Reisen kommer til å være både morsom, lærerik og vakker, kanskje blir det også noen aksjoner i løpet av reisen. Det er enda ikke sikkert om det blir arrangert fellesreise fra Tromsø og Alta.

Fellesreise
Stavanger morgenen 30. juli
Bergen morgenen 30. juli
Oslo midt på dagen 30 juli
Trondheim kvelden 30. juli
Bodø morgenen 31. juli

Vi reiser hjem i løpet av søndag 6. august

PAKKELISTE
Pute
Sovepose
Liggeunderlag
Telt (si ifra om ikke har så har vi ekstra)
Bestikk, fat, kopp og matboks
Vannflaske
Toalettmappe
Skrivesaker
Klær til å være ute i
Sko til å gå langt med
Regntøy
Gummistøvler
Badetøy
Ullsokker
Varm genser
Ullundertøy
Varmjakke
En bok
Solkrem og mygmiddel
Liten sekk til tur