Praktisk om sommerleir

Her finner du mer praktisk informasjon rundt våre sommerleire i 2020.

PRAKTISK
I år blir det fem forskjellige leire spredd over Norge, i tidsperiodene 16. – 19. juli, 22. – 26. juli, og 30. juli – 2. aug. Opplegget varierer fra leir til leir, men det vil bli foredrag, show, konserter og ulike aktiviteter med andre engasjerte ungdommer. Programmet til de ulike leirene kommer etterhvert.

Informasjon om leirstedet og reise til og fra, samt annen praktisk info om den aktuelle leiren, vil bli sendt ut til de påmeldte.

BETALING
Sommerleiren koster 300 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [sted og fullt navn]». Vi har en 2 for 1-ordning, så dersom man melder seg på to samtidig, trenger man kun å betale deltageravgift for én (OBS! For at dette skal gjelde, må man skrive hvem man melder seg på med under «annet» i påmeldingsskjemaet, samt skrive det i meldingsfeltet ved betaling. Denne ordningen gjelder kun ved påmelding på samme leir).

Deltageravgift dekker mat, opphold og reise fra felles avreisested. Reise til og fra felles avreisested vil kunne bli refundert i etterkant av sommerleiren.

Påmeldingsfrist, betalingsfrist og avmeldingsfrist for de ulike leirene er følgende:
Sommerleir med Vestland og Møre og Romsdal: 29. juni
Sommerleir for Trøndelag, Innlandet og Viken: 6. juli 
Sommerleir for Rogaland, Agder og Vestfold og Telemark: 6. juli
Sommerleir for Nordland og Troms og Finnmark: 10 juli.
Sommerleir for Oslo: 17. juli

Har du spørsmål om betaling? Ta kontakt. Om du ikke har mulighet til å betale hele eller deler av beløpet, finner vi en god løsning på det.

Her finner du info om hver enkelt leir!

TILRETTELEGGING
Alle skal kunne delta på Natur og Ungdoms sommerleir. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gjøre det mulig å delta uansett. I påmeldingsskjema er det mulig å fylle inn på hvilken tilrettelegging man trenger  og vi oppfordrer også til å ta kontakt med Erik Holden, leirsjef (orgsek@nu.no eller 924 68 019) om du har spørsmål.

Assistent/ledsager får delta på leiren gratis. Om du behøver tolk eller mangler utstyr til leiren, si fra, så finner vi en løsning på det.

PAKKELISTE
Toalettmappe
Skrivesaker
Klær til å være ute i
Regntøy og gummistøvler
Badetøy og h
åndkle
Ullsokker
Varm genser
Bok, strikketøy eller annen underholdning til reisen
Solkrem og myggmiddel
Liten sekk til tur

Sovepose
Liggeunderlag
Telt (si ifra om du ikke har eget, vi har ekstra)
Bestikk, fat, skål, kopp og matboks (merk gjerne med navn)
Vannflaske (merk gjerne med navn)