Student på sommerleir!

I 2017 skal vi vinne kampen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja en gang for alle! Derfor arrangerer vi sommerleir på Ramberg i Lofoten. Dette blir årets høydepunkt, og sammen skal vi skape politisk historie på leiren!

Vil du ha en sommerferie til en billig penge? Så langt er vi mer enn 50 påmeldte studenter blant totalt over 300 påmeldte, og enda flere skal vi bli!

På leiren vil dere får mulighet til å være med på masse kule aktiviteter, som Lars Vaular-konsert, aksjoner, debatter, turnering, foredrag, dykking, padling, surfing, fjellturer og mye, mye mer. Og ikke minst, det hele er oljefritt! Det er førstemann til mølla som gjelder for deltakelse, så her gjelder det å være rask. Mellom 30. juli og 7. august er Ramberg stedet å være.

Vi har lagt leiren vår til Ramberg, på Yttersia av Lofoten. Det er fordi på leiren skal vi også vise at Lofoten, Vesterålen og Senja skal holdes oljefritt for all fremtid. Vi vil ikke at noen skal ødelegge matfatet og vi vil ikke ha en fremtid med fortsatt CO2-utslipp og oljesøl. Vi vil ha en grønn fremtid med fiskeri, fornybar energi og grønne arbeidsplasser.

PÅMELDING

nu.no/sommerleir/pamelding

BETALING

Sommerleiren koster 1100 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til et av stedene det går fellesreise, men vil få dette refundert i etterkant av sommerleiren.  Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren. Fristen for å betale leiren er 20. juni.

AKTIVITETER
Under leiren har alle muligheten til å være med på to aktiviteter. For å være sikker på at alle får være med på en aktivitet de ønsker har vi opprettet et påmeldingsskjema for aktiviteter som alle påmeldte skal fylle ut. Skjemaet finner du her: https://goo.gl/forms/h3WRzqAfVXZ0QT4O2

PRAKTISK OG REISE

Natur og Ungdom arrangere fellesreise fra hele landet. Reisen starter 30. juli, vi er fremme i Lofoten den 31. juli, vi er tilbake på Øst, Sør og Vest-landet 7. august. Vi reiser fra hele landet med kollektivtransport for å vise at det er mulig å reise i Norge uten å ta fly.

Fristen for å melde seg av leiren er 20. juni

Leiren er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser, både når det gjelder leirområdet og aktivitetstilbud. For mer informasjon om dette, kontakt leirssjef Sigrid Høeg på orgsek@nu.no eller 464 68 132

Du finner mer  informasjon om reisen og leiren her: nu.no/sommerleir/praktisk

 

PROGRAM