Støtt oss

Ønsker du å støtte Natur og Ungdom fast?
Bli NU-venn!

Som Natur og Ungdoms venn betaler du et fast, valgfritt beløp til Natur og Ungdoms miljøarbeid hver måned (min. kr 600,- i året), eller et fast beløp årlig. Beløpet trekkes automatisk fra din konto via AvtaleGiro. Du mottar Natur og Ungdoms medlemsblad Putsj hvis du ønsker det.

Fyll ut skjema og huk av for NU-venn eller send en sms med «NU VENN <Navn, adresse og e-post>» til 2377 og vi tar kontakt for å opprette avtale.
Du kan også laste ned et AvtaleGiro-skjema som du kan fylle ut og sende til oss.

Skjemaet sendes inn til vår adresse:
Natur og Ungdom
v/medlemssekretær
Pb.4783 Sofienberg
0506 Oslo

Info til medlemmer som verver: For å verve en NU-venn trenger den du verver å enten fylle ut skjemaet over, eller verveblokken og krysse av for «NU-venn». Da vil de motta et slikt skjema i posten når verveslippen har blitt registrert.

Vil du gi Natur og Ungdom en pengegave?
Pengegaver kan overføres til konto: 5010 05 87154, merk overføringen med gave. Vi rapporterer pengegaver til skattemyndighetene. Alle som donerer over 500 kr i året får skattefradrag. For å få skattefritak må vi ha kontaktinformasjon og personnummeret ditt. Dette gjelder også Natur og Ungdoms venner.

Hvis du ønsker mer om informasjon om Natur og Ungdoms venner kan sende en e-post til medlem@nu.no.

Er du ungdom under 25 år? 
Da kan du bli medlem i Natur og Ungdom. Som medlem kan du jobbe med miljø i lokallag, delta på seminarer og arrangementer, få nyhetsmail og mye mer. Hvis du vil får du medlemsbladet vårt, Putsj, i posten 5 ganger i året. Er du allerede medlem kan du på denne siden lese hvordan du betaler medlemskontingenten din i Natur og Ungdom.

Er du student? 
Vi har studentlag flere plasser i Norge. Hvis du er under 25 år kan du bli vanlig medlem, hvis du er over 25 år kan du bli studentmedlem i Naturvernforbundet.