Verveuka våren 2018

HVEM BLIR DEN NESTE VERVEGUDEN, HVILKET FYLKE VERVER FLEST OG HVILKET LOKALLAG HAR KULEST STAND?

Verveuka braker løs 12. mars! Er du klar? I år er målet at vi skal verve inn 1600 nye medlemmer, og dermed passere 8000 medlemmer. Med verveuka 12. – 18. mars skal vi gi oss selv en pangstart for å nå målet!

Vervepremier

Som i fjor vil du som verver i denne perioden få de fine premiene som du ser Mari bruke på bildet over.

3 vervinger = handlenett, og 10 vervinger = «Leve havet»- genser.

Alle vervinger gir samtidig poeng til vervepremier 2018.  I tillegg vil nødvendig materiell og utstyr bli utlevert etter behov. Det kan derfor være lurt å allerede nå tenke på hva du og ditt lokallag kan trenge.

 

Vi kan nå betale på VIPPS:
Send penger til “Medlemskap Natur og Ungdom” med vippsnummer 666661. Skriv “navn, adresse, fødselsdato” i meldingen.

Få flest mulig til å betale med Vipps, eller cash på stedet. Da vet vi at vi får betalingen og de blir medlem!


Vervepokalen
Det fylket som har høyest måloppnåelse av sitt vervemål for 2018 vinner vervepokalen på landsmøtet i januar. Sjekk nyeste oppdatering på vervetall her.

Registrer vervingene dine her.

Følg med på hvordan folk gjør det i verveuka på facebook

Materiell og utstyr

Virker dette skummelt? Frykt ikke! Fylkessekretæren din vet alt om verving, og kan lære deg å hente frem din indre super-verver.

I tillegg til dette kan du snakke med din fylkessekretær eller sende mail til verving@nu.no dersom du trenger materiell eller utstyr til å toppe verve-rankingen.

Inkluderende verveuke

I år satser Natur og Ungdom på å bli en mer åpen og inkluderende organisasjon, med plass til alle. Det er det viktig å huske på, også i verveuka. Dra gjerne til noen steder hvor dere ikke har så mange medlemmer eller et sted dere ikke har vært i det siste. Abdirahman som jobber med inkludering på kontoret, har laget en oversikt over skoler som tilbyr grunnskole på andre språk. Kanskje lokallaget ditt kan dra dit i verveuka? Sjekk ut oversikten her.

God verveuke!