fbpx

Bli med som frivillig for Natur og Ungdom på Øyafestivalen!

11. - 15. august 2020 er det igjen klart for Øyafestivalen i Tøyenparken i Oslo. Natur og Ungdom er på plass gjennom hele festivalen og vi vil gjerne ha deg med på laget!

Natur og Ungdom har ansvaret for å kildesortere alt avfallet på festivalen, informere festivalpublikummet om miljø og Natur og Ungdoms arbeid, stå i panteboder, passe på sykkelparkeringen og holde området rent.

I 2018 var våre 250 fantastiske frivillige med på å sikre Øyafestivalen den internasjonale prisen «A greener festival award 2018». I fjor satte vi dessuten ny sorteringsrekord og sørget for at hele 75% av avfallet fra festivalen ble materialgjenvunnet. I 2020 satser vi på å slå denne rekorden!

Skal vi sørge for at en av Europas grønneste festivaler blir enda mer miljøvennlig, trenger vi mange flotte frivillige med på laget. Har du vært med som frivillig for Natur og Ungdom før? Da er du som alltid ekstra velkommen!

Informasjon

Som frivillig med Natur og Ungdom jobber du to skift på til sammen 19 timer – resten av festivalen får du fri. Med andre ord får du minst to hele fridager på festivalen. Dersom man jobber på søndagen (etter festivalen), i tillegg til én dag under festivalen, får man da tre hele fridager til å gå på festival.

Obligatorisk informasjonsmøte vil finne sted tirsdag 11. august ved Tøyenparken.

For å kunne jobbe som frivillig med Natur og Ungdom må du være over 16 år (innen festivalstart) og medlem av Natur og Ungdom. Du må selv finne et sted du kan bo i Oslo under festivalen. Natur og Ungdom dekker heller ikke reiseutgifter til festivalen.

Det er ikke lov å innta alkohol de dagene man er frivillig på festivalen. Natur og Ungdom har ansvar for sine frivillige under hele oppholdet på festivalen, og som frivillig må man følge Øyafestivalens og Natur og Ungdoms regler for frivillige. Alle
dager under festivalen, både som publikum og som frivillig, må man selvfølgelig også følge norsk lov.

Du sender inn søknad med å fylle ut dette registreringsskjemaet.

Brukernavn – «natur». Passord – «ungdom».

Lurer du på noe om det å være frivillig, ta kontakt på oya@nu.no.

Les mer om Øya på deres hjemmesider.