Bli med som frivillig for Natur og Ungdom på Øyafestivalen!

7. - 11. august 2018 er det igjen klart for Øyafestivalen i Tøyenparken i Oslo. Natur og Ungdom er på plass gjennom hele festivalen og vi vil gjerne ha deg med på laget!

Natur og Ungdom har ansvaret for å kildesortere alt avfallet på festivalen, informere festivalpublikummet om miljø og Natur og Ungdoms arbeid, stå i panteboder, passe på sykkelparkeringen og holde området rent.

I 2017 var vi over 230 frivillige som arbeidet til den store gullmedaljen. I 2016 satte vi ny sorteringsrekord og sørget for at hele 73% av avfallet fra festivalen ble materialgjenvunnet! I 2018 skal vi gjøre festivalen enda mer miljøvennlig og da trenger vi mange flotte frivillige. Har du vært med som frivillig for Natur og Ungdom før? Da er du som alltid ekstra velkommen!

Send en søknad: fyll ut registreringsskjema. Brukernavn og passord er «natur1».

Informasjon

Man jobber to skift på til sammen 19 timer, og for det arbeidet får du resten av festivalen fri. Med andre ord får du minst to hele fridager på festivalen. Dersom man jobber på søndagen (etter festivalen), i tillegg til én dag under festivalen, får man da tre hele fridager til å gå på festival.

Obligatorisk informasjonsmøte vil finne sted tirsdag 7. august ved Tøyenparken.

For å kunne jobbe som frivillig med Natur og Ungdom må du være over 16 år (innen festivalstart) og medlem av Natur og Ungdom. Du må selv finne et sted du kan bo i Oslo under festivalen. Natur og Ungdom dekker heller ikke reiseutgifter til festivalen.

Det er ikke lov å innta alkohol de dagene man er frivillig på festivalen. Natur og Ungdom har ansvar for sine frivillige under hele oppholdet på festivalen, og som frivillig må man følge Øyafestivalens og Natur og Ungdoms regler for frivillige. Alle dager under festivalen, både som publikum og som frivillig, må man selvfølgelig også følge norsk lov.

Send en søknad: fyll ut registreringsskjema. Brukernavn og passord er «natur1».

Lurer du på noe om det å være frivillig, ta kontakt på oya@nu.no.

 

Mer om Øya kan leses på deres hjemmesider.