Sommerleir

I 2018 arrangerer vi sommerleir på Utøya i Tyrifjorden 25. - 29. juni.

Morgendagens helter er ungdom i dag som kjemper for at klimakrisa og miljøproblemene ikke blir morgendagens utfordringer. Meld deg på Natur og Ungdoms sommerleir for spennende debatter, turer, musikk, bading, fotball, bygging og foredrag som gir deg tro på morgendagens løsninger. Og ikke minst blir det mange andre engasjerte ungdommer fra hele landet!

Sommerleir på Ramberg i Lofoten, sommeren 2017. Foto: Maria Olerud/Natur og Ungdom

Sommerleir på Ramberg i Lofoten, sommeren 2017. Foto: Maria Olerud/Natur og Ungdom

PÅMELDING

Påmeldingsfristen til årets sommerleir gikk ut 24. mai. Send en e-post til orgsek@nu.no om du ikke rakk å melde deg på innen fristen!

DETTE SKJER PÅ SOMMERLEIR

Til nå er det blant annet klart at det blir konserter med Girl in Red, Pom Poko og Mall Girl. Mangeårig fredsforsker og miljøaktivist Jørgen Johansen kommer, det gjør også Christoffer Klyve som jobber i Framtiden i våre hender. Han skal snakke om hvilken rolle dagens klesindustri har i klimaproblemet. Trude Myhre, tidligere NUer og nå ansatt i WWF, skal snakke om hvorfor skogvern både er spennende og viktig.

Her kommer det oppdateringer om hvilke gjester som kommer på sommerleir og de spennende gruppene man kan velge om kan du lese om her. 

Her ligger et oppsummert program for sommerleir

PRAKTISK

INFORMATION IN ENGLISH BELOW

Alle deltagere har oppmøte på Oslo Sentralstasjon mandag 25. juni kl. 12:00. Deretter kjører vi egne busser til Utøya, med båt over det siste stykket. Dere vil være tilbake i Oslo senest fredag 29. juni kl. 16:00.
Billettene til og fra Oslo bestiller du selv – og sender inn kvitteringene etterpå, sånn at vi betaler tilbake utgiftene du har hatt. Har du problemer med å legge ut for reisa, eller har ikke mulighet til å møte opp til felles tidspunkt? Ta kontakt, så ordner vi opp!

Leiren er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser, både når det gjelder leirområdet og aktivitetstilbud. Har du utstyr du mangler, ordner vi det. Gi beskjed i forkant hva du trenger av utstyr og tilrettelegging, så kan vi stille med det. Vi tilrettelegger også for alle andre behov. Bare si ifra på forkant, så løser vi det!

For mer informasjon om dette, kontakt leirsjef Solveig Skaugvoll Foss på orgsek@nu.no eller 412 21 466.

BETALING

Sommerleiren koster 1000 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo hvor fellesreisen går fra, men vil få dette refundert i etterkant av sommerleiren.  Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren.

Påmeldingsfrist var 24. mai. Avmeldingsfrist var 1. juni. Om du melder deg av etter dette må du likevel betale, ettersom utgiftene vil bli det samme for oss.

Har du spørsmål om betaling? Ta kontakt. Om du ikke har mulighet til å betale hele eller deler av beløpet, finner vi en god løsning på det.

TIL LOKALLAG

Her finner du en lokallagspakke med mye informasjon til lokallaget om både sommerleir og årskonferansen

 

INFORMATION IN ENGLISH

Natur og Ungdom (Nature and Youth) is the norwegian branch of Young Friends of The Earth Europe. This summer, from the 25th to the 29th of june, we are hosting our annual summer camp at Utøya in Buskerud, Norway.

The topic of this years summer camp is «The heroes of tomorrow». By that we mean those who are taking the enviromental crisis head on, fighting for it not becoming the problem of tomorrow. At our summer camp there will be inspiring guests, activities, concerts and you will meet a lot of other young activists fighting the enviromental struggle.

For more information, contact camp leader Solveig Skaugvoll Foss by mail at orgsek@nu.no or by phone at 412 21 466.