Sommerleir i Lofoten!

I 2017 skal vi vinne kampen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja en gang for alle! Derfor arrangerer vi sommerleir på Ramberg i Lofoten. Dette blir årets høydepunkt, og sammen skal vi skape politisk historie på leiren!

På leiren vil dere får mulighet til å være med på masse kule aktiviteter, som konserter, konkurranser, aksjoner, debatter, turnering, dykking, padling, surfing, fjellturer og mye, mye mer. Og ikke minst, det hele er oljefritt! Det er førstemann til mølla som gjelder for deltakelse, så her gjelder det å være rask. Mellom 30. juli og 7. august er Ramberg stedet å være.

Vi har lagt leiren vår til Yttersia av Lofoten. Ramberg tar i år imot 400 ungdommer fra hele landet. Alle sammen reiser vi dit for å nyte sommeren, bli kjent med andre miljøvernere, men først og fremst for å vise at Lofoten, Vesterålen og Senja skal holdes oljefrie for all fremtid. Vi vil ikke at noen skal ødelegge matfatet og stase på en fremtid med CO2 utslipp og oljesøl. Vi vil ha en grønn fremtid med fiskeri, fornybar energi og grønne arbeidsplasser.

Det vil komme oppdateringer på program og aktiviteter kontinuerlig på Facebookarrangement

PÅMELDING

nu.no/sommerleir/pamelding

BETALING
Sommerleiren koster 1100 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til et av stedene det går fellesreise, men vil få dette refundert i etterkant av sommerleiren.  Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren. Fristen for å betale leiren er 20. juni.

AKTIVITETER
Under leiren har alle muligheten til å være med på to aktiviteter. For å være sikker på at alle får være med på en aktivitet de ønsker har vi opprettet et påmeldingsskjema for aktiviteter som alle påmeldte skal fylle ut. Skjemaet finner du her: https://goo.gl/forms/h3WRzqAfVXZ0QT4O2

REISE OG PRAKTISK
Natur og Ungdom arrangere fellesreise fra hele landet. Reisen starter 30. juli, vi er fremme i Lofoten den 31. juli, vi er tilbake på Øst, Sør og Vest-landet 7. august. Vi reiser fra hele landet med kollektivtransport for å vise at det er mulig å reise i Norge uten å ta fly.

Fristen for å melde seg av leiren er 20. juni

Leiren er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser, både når det gjelder leirområdet og aktivitetstilbud. For mer informasjon om dette, kontakt leirssjef Sigrid Høeg på orgsek@nu.no eller 464 68 132

Du finner mer  informasjon om reisen og leiren her: nu.no/sommerleir/praktisk

 

Kjetil fra Sandefjord deltok på sommerleir i Lofoten i 2013
Kjetil fra Sandefjord deltok på sommerleir i Lofoten i 2013

PROGRAM