Sommerleir på Ramberg!

I 2017 skal vi vinne kampen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja en gang for alle! Derfor arrangerer vi sommerleir på Ramberg i Lofoten. Dette blir årets høydepunkt, og sammen skal vi skape politisk historie på leiren!

På leiren vil dere får mulighet til å være med på masse kule aktiviteter, som konserter, konkurranser, aksjoner, debatter, turnering, dykking, padling, surfing, fjellturer og mye, mye mer. Og ikke minst, det hele er oljefritt! Det er førstemann til mølla som gjelder for deltakelse, så her gjelder det å være rask. Mellom 31. juli og 6. august er Ramberg stedet å være.

Vi har lagt leiren vår til Yttersia av Lofoten. Ramberg tar i år imot 400 ungdommer fra hele landet. Alle sammen reiser vi dit for å nyte sommeren, bli kjent med andre miljøvernere, men først og fremst for å vise at Lofoten, Vesterålen og Senja skal holdes oljefrie for all fremtid. Vi vil ikke at noen skal ødelegge matfatet og stase på en fremtid med CO2 utslipp og oljesøl. Vi vil ha en grønn fremtid med fiskeri, fornybar energi og grønne arbeidsplasser.

PÅMELDING

nu.no/sommerleir/pamelding

BETALING

Sommerleiren koster 1100 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til et av stedene det går fellesreise, men vil få dette refundert i etterkant av sommerleiren.  Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren. Fristen for å betale leiren er 20. juni.

PRAKTISK
Hoveddelen av programmet vil foregå på Ramberg i Lofoten. Der vil vi sove i telt hele uka, så ta derfor med eget liggeunderlag, pute, sovepose/sengetøy og ull undertøy. Vi kommer til å ha fellestelt for de som ikke har telt. I løpet av leiren blir det foredrag, show, konserter, fjellturer, båtturer og en folkefest i Svolvær blant annet. Programmet kommer når leiren nærmer seg.

Fristen for å melde seg av leiren er 20. juni

Det vil komme oppdateringer på program og aktiviteter kontinuerlig på Facebookarrangement

REISE
Vi reiser fra Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim 30. juli og kommer tilbake til Osloområdet 7. august. Vi reier med tog, buss og båt til vi er fremme i Ramberg 31. juli. Vi reiser fra hele landet med kollektivtransport for å vise at det er mulig å reise i Norge uten å ta fly. Reisen kommer til å være både morsom, lærerik og vakker, kanskje blir det også noen aksjoner i løpet av reisen. Det er enda ikke sikkert om det blir arrangert fellesreise fra Tromsø og Alta.

Fellesreise
Stavanger morgenen 30. juli
Bergen morgenen 30. juli
Oslo midt på dagen 30 juli
Trondheim kvelden 30. juli
Bodø morgenen 31. juli

Vi kommer tilbake 7. august.

 

Kjetil fra Sandefjord deltok på sommerleir i Lofoten i 2013

Kjetil fra Sandefjord deltok på sommerleir i Lofoten i 2013