Sommerleir

I 2018 arrangerer vi sommerleir på Utøya i Tyrifjorden 25. - 29. juni.

Morgendagens helter er ungdom i dag som kjemper for at klimakrisa og miljøproblemene ikke blir morgendagens utfordringer. Meld deg på Natur og Ungdoms sommerleir for spennende debatter, turer, musikk, bading, fotball, bygging og foredrag som gir deg tro på morgendagens løsninger. Og ikke minst blir det mange andre engasjerte ungdommer fra hele landet!

PÅMELDING

Du kan melde deg på ved hjelp av linken under.

Påmelding

BETALING
Sommerleiren koster 1000 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Sommerleir [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo hvor fellesreisen går fra, men vil få dette refundert i etterkant av sommerleiren.  Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren.

Påmeldingsfrist er 24. mai. Frist for å betale er 1. juni. Dette er også avmeldingsfrist. Om du melder deg av etter dette må du likevel betale, ettersom utgiftene vil bli det samme for oss.

Har du spørsmål om betaling? Ta kontakt. Om du ikke har mulighet til å betale hele eller deler av beløpet, finner vi en god løsning på det.

PRAKTISK

På linken under finner du det du trenger av praktisk informasjon

Praktisk om sommerleir

Leiren er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser, både når det gjelder leirområdet og aktivitetstilbud. Har du utstyr du mangler, ordner vi det. Gi beskjed i forkant hva du trenger av utstyr og tilrettelegging, så kan vi stille med det.

For mer informasjon om dette, kontakt leirssjef Bendik Woie på orgsek@nu.no eller 417 63 508.