fbpx

Sommerleirer 2021

20. juli - 25. juli 2021 arrangerer Natur og Ungdom sommerleir på Træna. Det blir en uke med aktivisme, latter og bading. Du kan melde deg på allerede nå!

I flere år har vi tatt kampen for verne de sårbare havområder utenfor Trænarevet. Vi har klaget, aksjonert og nå inviterer vi medlemmer over hele landet til å ta turen for å se hva som står på spill. I løpet av årene har vunnet og tapt en rekke miljø-slag. Nå samler vi oss igjen for å kjempe for at vår rett til levelig miljø blir mer enn en festtale.

Leiren koster bare 800 kroner og inkluderer kost, losji, reise og aktiviteter.

På Træna blir det arrangert aktiviteter av mange slag: bading, debatter, strandrydding, tur, konsert, turneringer for å nevne noen. For å være med på denne fantastiske opplevelsen melder du deg på innen 01.juli 2021. Det er førstemann til mølla så det er bare å være rask. Fristen for å betale er 01. juli 2021. Først når du har betalt er du sikret en plass på sommerleir.

 

 

TILRETTELEGGING

Alle skal kunne delta på Natur og Ungdoms sommerleir. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gjøre det mulig å delta uansett. I påmeldingsskjema er det mulig å fylle inn på hvilken tilrettelegging man trenger  og vi oppfordrer også til å ta kontakt med Jonas Rønning, leirsjef (orgsek@nu.no eller 46802830) om du har spørsmål.

Mer informasjon kommer på mail nærmere sommeren. For spørsmål send mail til orgsek@nu.no

Vil du bli med på å lage miljøhistorie? Meld deg på sommerleir nå!

 

BETALINGSINFORMASJON

Leiren koster bare 800 kroner og inkluderer kost, losji, reise og aktiviteter.

Betal leiren ved å overføre 800 kroner til kontonummer: 5010 05 05492

Merk betaling med «Sommerleir 2021», etterfulgt av fullt navn, fødselsdato og telefonnummer.